Kuka täällä piirtää?

Minä olen Leena, lempinimeltäni Ellis, nainen Ellisrebelliksen takana.

Minulla on hyvin yksinkertainen ja toimiva elämänfilosofia: olen opetellut huomaamaan ja keskittymään niihin asioihin, jotka tuovat elämääni iloa ja hyvää mieltä. Vaikka haaveilu ja unelmointi ovat yksi suurimmista ilonaiheistani, yritän silti arjessa keskittyä niihin asioihin, joita elämässäni on. Silloin voin parhaiten olla läsnä itselleni ja muille, sekä tarttua hetkeen sellaisena, kuin se eteeni annetaan. Realististen unelmien toteuttamiselle pyrin asettamaan jonkinlaiset tikapuut - aina askelmat eivät riitä, mutta sekin on elämää. Silloin kun ne riittävät, riemulla ei ole rajoja. Tässä minä kirjoitan juuri todeksi yhtä unelmaani, onnellisena siitä, että voin niin tehdä.

Joka päivä talletan itselleni muistiin vähintään yhden asian, mikä tänään oli kivaa, mistä tuli hyvä mieli. Yksikin päivän mittaan koettu hyvä hetki, kohtaaminen tai asia riittää - oli päivä kuinka harmaa ja arkinen tahansa - kunhan muistaa pysähtyä ja poimia sen mukaansa.

Kun etsii, löytää. Ja kun löytää, haluaa löytää lisää! Niin se toimii - pian huomaat, että alat tietoisesti etsiä hyviä asioita päivistäsi. Elämänilo kertaantuu ja tyytyväisyys elämään tulee näkyväksi - sitä sanotaan myös onnellisuudeksi. Tavallisesta arjesta saa itselleen melkoisen löytöretken, kun valitsee sen, miltä kantilta asioita katselee. Kun löydät hyvien asioiden lähteelle, haluat mielellään saattaa sinne muitakin. Pienistä puroista voi tässäkin asiassa kasvaa iso elämänilon virta!

Nämä arvot - ilon ja hyvän mielen tuottaminen ja pienten hyvien asioiden kartuttaminen - ovat tärkeitä minulle ja ne ovat myös Ellisrebelliksen kivijalka. Näistä lähtökohdista on saanut alkunsa Ellisrebelliksen tuoteperhe, joka koostuu erilaisista hymyn huulille tuovista ja oivaltavista tuotteista. Jotta sinäkin voisit löytää ilon ja hyvän mielen elämääsi!

Ellis on edesmenneen puolisoni minulle kauan sitten antama lempinimi. Siihen kiteytyy paljon hyviä asioita, se on osa minua ja meidän tarinaa. Siksi se näkyy ja kuuluu myös yrityksen nimessä.

Toivon, että saat näistä tarinoista mukaasi ihania ilon hippusia omaan elämääsi!

XXX

Ellis