Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Ellisrebellis, Y-tunnus: 2874517-8. Ellisrebellis on arvonlisävelvollinen yritys.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilauksilla ei ole minimitilausrajaa ja tilaukset tehdään pääasiassa Ellisrebellis-verkkokaupan kautta. Sähköpostitse voi myös tilata tai tiedustella tuotteista.

Asiakas sitoutuu tilatessaan noudattamaan voimassa olevia toimitusehtoja. Alaikäisellä asiakkaalla on oltava huoltajan suostumus tilauksen tekemiseen.

Toimituskulut ja toimitustapa

Toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan kassalla ja ne määräytyvät seuraavasti:

Kirjeposti 2,50 €

Postipaketti 4,90 €

Nouto 0 €

Tilaukset yli 70 € 0 €

Toimitustapana on pääasiassa Posti, ellei erikseen sovita muuta. Tuote/tuotteet voidaan myös toimittaa lahjalähetyksenä lahjan saajan osoitteeseen, olethan silloin yhteydessä sähköpostitse asian tiimoilta.

Normaalisti tuotteiden toimitusaika on 2-3 arkipäivää, mutta tuotteen ollessa esim. tilauksessa painossa, voi tilaus kestää muutaman päivän kauemmin. Tilaaja saa tiedon normaalista poikkeavasta toimitusajasta sähköpostitse.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja virheettömiä tuotteita.

Tilaustöiden osalta tilaukset ovat sitovia ja myyjällä on oikeus periä tilaajalta koko kauppahinta jo tehdyistä tuotteista.

Otathan aina yhteyttä sähköpostilla, mikäli haluat palauttaa tuotteen/tuotteet.

Liitä palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi, sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Maksunpalautus tehdään sille maksutavalle, jota asiakas on käyttänyt tilauksessaan. Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa myyjä.

Palautusosoite: Ellisrebellis, Järvensivuntie 6, 35600 Halli.

Vahingoittuneet tuotteet

Jos tuote on vahingoittunut postin kuljetuksessa, teethän heti vahinkoilmoituksen lähimpään postikonttoriisi. Ilmoita vahingosta viipymättä myös myyjälle ja lähetä kuva vahingoittuneesta tuotteesta sähköpostilla, jotta voimme sopia esim. korvaavan tuotteen lähettämisestä tai maksun palauttamisesta.

Yhteystiedot

Ellisrebellis

Järvensivuntie 6

35600 Halli

Puh. 044-3263164

Sähköposti: leena@ellisrebellis.fi